Navigation


« kwiecień 2018 »
PnWŚCzPSN
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

"kto mleko pije, ten zdrowo żyje"


 

Waldemar Broś
Prezes Zarządu KZSM Zw. Rew.





 




  
 
 



   
 
 
 
 


 
 








KZSM Zw. Rew.

00-682 Warszawa, ul. Hoża 66/68
tel.: 22 372 03 72
fax: 22 372 03 25
e-mail: kzsm@kzsm.org.pl

Kursy walut

Kursy walut
Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
NBP 2018-04-19
USD 3,3693 -0,08%
EUR 4,1665 -0,03%
CHF 3,4777 -0,08%
GBP 4,7770 -0,19%
Wspierane przez Money.pl

Polecamy

Partnerzy

   


 



Powrót do poprzedniej strony Wydrukuj tę stronę

Strona Główna

 
27-03-2018

Wytyczne dotyczące produkcji sera jako surowca dla środków spożywczych oraz wytyczne produkcji sera topionego zgodnej z zasadami higieny


W załączeniu zamieszczamy w wersji elektronicznej opracowane przez Europejskie Stowarzyszanie Mleczarzy (EDA) i Europejskie Stowarzyszenie Handlu Produktami Mleczarskimi (EUCOLAIT) - ,,Wytyczne dotyczące sera jako surowca w produkcji środków spożywczych” (TUTAJ) oraz opracowane przez stowarzyszanie ASSIFONTE - ,,Europejskie wytyczne dotyczące zgodnej  z zasadami higieny produkcji serów topionych” (TUTAJ).  

Źródło: Główny Lekarz Weterynarii



Krajowy Związek Spółdzielni MleczarskichKrajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich
Związek Rewizyjny
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa