Navigation


« styczeń 2020 »
PnWŚCzPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

"kto mleko pije, ten zdrowo żyje"


 

Waldemar Broś
Prezes Zarządu KZSM Zw. Rew.





 




  
 
 



   
 
 
 
 
 
 








KZSM Zw. Rew.

00-682 Warszawa, ul. Hoża 66/68
tel.: 22 372 03 72
fax: 22 372 03 25
e-mail: kzsm@kzsm.org.pl

Kursy walut

Kursy walut
Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
NBP 2020-01-20
USD 3,8277 +0,59%
EUR 4,2447 +0,24%
CHF 3,9539 +0,33%
GBP 4,9698 +0,03%
Wspierane przez Money.pl

Polecamy

Partnerzy

   


 



Powrót do poprzedniej strony Wydrukuj tę stronę

Strona Główna

27-03-2018

Wytyczne dotyczące produkcji sera jako surowca dla środków spożywczych oraz wytyczne produkcji sera topionego zgodnej z zasadami higieny


W załączeniu zamieszczamy w wersji elektronicznej opracowane przez Europejskie Stowarzyszanie Mleczarzy (EDA) i Europejskie Stowarzyszenie Handlu Produktami Mleczarskimi (EUCOLAIT) - ,,Wytyczne dotyczące sera jako surowca w produkcji środków spożywczych” (TUTAJ) oraz opracowane przez stowarzyszanie ASSIFONTE - ,,Europejskie wytyczne dotyczące zgodnej  z zasadami higieny produkcji serów topionych” (TUTAJ).  

Źródło: Główny Lekarz Weterynarii



Krajowy Związek Spółdzielni MleczarskichKrajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich
Związek Rewizyjny
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa