Navigation


« sierpień 2018 »
PnWŚCzPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

"kto mleko pije, ten zdrowo żyje"


 

Waldemar Broś
Prezes Zarządu KZSM Zw. Rew.





 




  
 
 



   
 
 
 
 
 
 








KZSM Zw. Rew.

00-682 Warszawa, ul. Hoża 66/68
tel.: 22 372 03 72
fax: 22 372 03 25
e-mail: kzsm@kzsm.org.pl

Kursy walut

Kursy walut
Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
NBP 2018-08-17
USD 3,7784 -0,23%
EUR 4,3061 -0,10%
CHF 3,7926 -0,54%
GBP 4,8043 -0,19%
Wspierane przez Money.pl

Polecamy

Partnerzy

   


 



Powrót do poprzedniej strony Wydrukuj tę stronę

Strona Główna

23-07-2018

KZSM Zw. Rew. zaprasza na szkolenie w dn. 10-12.10.2018 r.


Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich Zw. Rew. w Warszawie serdecznie zaprasza Członków Zarządów Spółdzielni, kierowników produkcji, zmiany, brygadzistów, technologów, kierowników i pracowników laboratoriów oraz specjalistów do spraw zarządzania jakością na szkolenie pn.

,,Nowe trendy w produkcji twarogów, serków homogenizowanych i masła”.

Program szkolenia 15 godzin. Zajęcia będzie prowadzić 4 wykładowców z Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego Wydziału Nauki o Żywności w Olsztynie-Kortowo i Instytutu Innowacji Przemysłu Mleczarskiego w Mrągowie.

W szkoleniu pn. ,,Nowe trendy w produkcji twarogów, serków homogenizowanych i masła” będą omawiane wybrane zagadnienia z zakresu  technologii i innowacyjności twarogów, serków homogenizowanych i masła, sposoby zapobiegania wadom, systemowe rozwiązania w zakresie ochrony żywności i zapobiegania zafałszowaniom oraz nowości mikrobiologiczne dotyczące twarogów, serków homogenizowanych i masła.

W programie zapoznanie się z produkcją w zakładzie OSM Giżycko.

Szkolenie odbędzie się w dniach 10-12.10.2018 r. w Centrum Aktywnego Wypoczynku ,,GWAREK”, Piękna Góra 7 k/Giżycka.

Prosimy o dojazd uczestników do miejsca zakwaterowania do godziny 13:00 w dniu tj. 10.10.2018 r.  (środa). Zajęcia rozpoczynają się w dniu 11.10..2018 r. o godz. 9.00. Zakwaterowanie, całodzienne wyżywienie i zajęcia zapewnione są w jednym miejscu.

 Szkolenie jest dofinansowane z Funduszu Promocji Mleka. 

Całkowity koszt uczestnictwa w szkoleniu od jednej osoby wynosi:
· dla spółdzielni zrzeszonych w KZSM i płacących regularnie składki 550zł + 23% VAT czyli do zapłaty 676,50 zł (słownie: sześćset siedemdziesiąt sześć zł 50 gr)
· dla pozostałych
750zł + 23% VAT czyli do zapłaty 922,50 zł (słownie: dziewięćset dwadzieścia dwa zł 50 gr).

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu jest przesłanie do Krajowego Związku  Spółdzielni Mleczarskich Zw. Rew. oferty zgłoszeniowej  (załącznik nr 3) w nieprzekraczalnym terminie 
do 17.09.2018 r.

UWAGA!ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA. O przyjęciu na szkolenie decyduje kolejność przysłanych ofert zgłoszeniowych.

Ofertę zgłoszeniową proszę wysłać e-mailem: marcis@kzsm.org.pl,  k.rybacka@kzsm.org.pl;

Opłaty za szkolenie należy dokonać przelewem na konto KZSM nr 53102010970000710201611128 po otrzymaniu potwierdzenia uczestnictwa
w szkoleniu lub najwcześniej na 5 dni przed rozpoczęciem szkolenia.

W sprawach organizacyjnych prosimy kontaktować się z kol. Jakubem Krogulcem 
telefon komórkowy 504 986 182 lub Kają Rybacką tel. 22 372 03 45 lub telefon komórkowy: 668 809 808.       

UWAGA: Informację o szkoleniach organizowanych przez Ośrodek Szkoleń KZSM mogą Państwo uzyskać na stronie internetowej: www.mleczarstwopolskie.pl.

Załącznik:

  1. Zarys czasowy szkolenia i miejsca szkolenia
  2. Program Szkolenia
  3. Oferta zgłoszeniowa


Krajowy Związek Spółdzielni MleczarskichKrajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich
Związek Rewizyjny
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa